Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

Noora Noor - Forget what I said

s.c. 2016.09.26. 20:23

"Már soha többé nem merem kimondani az örökké szót. Senkinek, soha. Inkább mondom Neked, hogy mindig. Mindig, addig, amíg lehet, amíg úgy kell lennie. Mindig szeretni foglak, de csak addig, amíg minden úgy akarja, hogy szeresselek. Mindig megpróbálok majd neked segíteni, de csak addig, amíg minden lehetőségem meg van rá. Mindig várni foglak, de csak addig, amíg úgy fogom érezni, hogy hiányzol. Mindig csókollak majd, de csak addig, amíg úgy érzem, hogy vágyom rád. Mindig veled leszek, de csak addig, amíg úgy érzem, hogy nem tudok nélküled élni. És ha majd úgy kell lennie, hogy a mindig a 'soha többé' - re változik, sajnálni fogom. Nagyon. De addig élvezz ki minden percet, mert az elmúlt napokat soha nem kaphatod már vissza. Köszönj meg minden szépet az élettől, minden kis apró dolgot, amit kapsz, én is ezt teszem. Téged is már százszor megköszöntelek a sorsnak. És tudod, az örökre soha nem is létezett."

Szólj hozzá!

...

s.c. 2016.09.21. 20:44

Szólj hozzá!

;-)

s.c. 2016.09.21. 20:41

Szólj hozzá!

!

s.c. 2016.09.21. 20:38

 

"A vonzalom nem döntés kérdése."

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.20. 20:46

Szólj hozzá!

Isabelle & Felicien - Soha Mil Pasos (Kizomba remix)

s.c. 2016.09.20. 20:43

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 21:13

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 21:11

Légy megingathatatlan szikla a gondok hullámai ellen. Tornádó, mely elsöpri a félelmet. Nevesd ki a problémát, és lásd: csak az árnyéka a nagy, ő maga nem. Legyél teremtő Istennő, használva azt a varázslatot, amit csak te tudsz, képességet, ami a sajátod. Lépj túl azokon, akik kritizálnak, és sétálj el azoktól, akik rombolnak: sírni nem szégyen, de előttük tilos. Fogadd el a pofonokat, és ne rajtuk rágódj, mert attól, hogy rágódsz rajta, már elcsattant. Ne bánd, ha rossz útra tévedtél, legalább már tudod, merre nem szabad indulni. Ne add olyannak a szereteted, aki nem érzi kincsének: mert nincs annál nagyobb kincs a világon, mint amikor valakit feltétlenül szeretsz. Ezt pedig nem szabad pocsékolni. Figyelj a hazugokra, kerüld őket, mert aki egyszer már becsapott, megteszi majd máskor is. Engedd el azok kezét, akik nem engedik, hogy rajtuk segíts- az erőlködéssel csak elveszed az időt azok elől, akiknek tényleg a te kezedre van szükségük. Tegyél meg mindent a céljaidért, mert rajtad kívül csak a mély hit képes valóra váltani őket, de egyébként senki más. Nevess, amikor csak teheted, mert az Élet nem egy vígjáték, hanem inkább dráma, és ki kell élvezni a kis mosolyokat. Tanuld meg, hogy legyél erős és soha de soha ne hagyd el magad, amíg célba nem érsz. Edzeni kell a szívet, hogy kemény legyen mint a gránit, és tiszta, akár a gyémánt, mert bár a mennyországra éhezik, sokszor a poklot kapja, de ha megszakad, mégis hogy tudnál tovább élni?

-Agárdi Zsóka-

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 21:04

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 21:02

Szabad...csak úgy lehetsz,
Ha mindent elengedsz,
Mi visszatart...vagy fáj.
Levetkőzni a múltad,
Kitörni a rácsok közül,
Végre....
Hogy újra szállj....

Vizi Krisztián

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 20:58

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.19. 20:57

Az ember szabadságát önmagának szerzi meg. Bár nem könnyű, mert magának kell meghúznia a vonalakat, hogy mi az a határ, ameddig beenged valakit az életébe, és mik azok az ismeretek, amely alapján kialakul két ember igaz bizalma. A legnagyobb erőt ilyenkor a másikba vetett hit adja. Annak hite, hogy a másik nem él vissza annak bizalmával. Amikor az ember bizalmába fogadja a másikat, akkor valóban hisz annak tisztaságában, s főként az adott szavában. Sokszor teszünk ígéreteket, melyek teljesítése elé az élet számos akadályt gördít, de, ha a másik iránti feltétlen tisztelet bennünk van, akkor azt - ha az ígérettel ellentétesen nem is azonnal -, de a legközelebbi alkalommal a szavunkat betartva teljesítjük annak bizalmát nem eljátszva. Mert az ember újabb és újabb haladékot kaphat, de minden egyes visszaélt haladékkal csorbítja a hitet, melyet belé fektettek. S a történet vége egy hatalmas csalódás lesz, mely visszafordíthatatlan. A bizalommal való visszaéléssel valami mindig megszakad. Elszakad a szál, melynek a neve bizalom, hit. Az a bizalom, amely az egyik legnagyobb ajándék a másiknak, de annak eljátszása a legnagyobb szakadék, amely két ember között tátonghat. Olyan szakadék, mellyel emberi kapcsolat értelmét elveszti, a hit már odavan. S eljut odáig, hogy a másik közelségét sem kívánja.
Hogy miért? Mert már nem bízik.

(Nemesfalvy Réka)

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.11. 20:34

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.11. 20:30

"Szívem egyik sarkába nevét jó vastagon beleírtam. Mit írtam? Karcoltam. A fájdalom tűhegyes tolla mélyen belé karcolta, hisz több volt annál, mint gondoltam.
De van, ami soha nem lehet a miénk.
Nevének betűi mélyen bevésődnek, melyből majd hegek lesznek, így válik egy örök emlék nekem.
S nagyot sóhajtva, mint utolsó fejezet sorát olvasva, egy könyvet bezártam."

 

Szólj hozzá!

ULVER - Solitude -

s.c. 2016.09.11. 20:28

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.11. 20:25

 

"Van az a nap, van az a pillanat, amikor végleg elengedjük őt. Amikor rádöbbenünk, hogy mennyire kevés a kapcsolatunk, ahhoz képest, amit mi belegondoltunk. Nem is magunk mellől engedjük el, lehet az már korábban megtörtént, hanem a gondolatainkból, az álmainkból, de legfőképpen a reményeinkből. Már mi magunk leszünk azok, akik kinyitják azt az ajtót. Már nem várjuk őt, és már nem várunk tőle semmit. Nem várunk választ a miértekre, nem is keressük azokat. Nem gondolkodunk a döntéseinken, hogy mit kellett volna, vagy mit nem kellett volna tenni, vagy hogy ha bizonyos dolgokat másképp teszünk, akkor másképp alakult volna…..
Attól a naptól kezdve nem számít semmi, csak az, hogy végre döntöttünk. Döntöttünk, hogy nem fuldoklunk tovább, csak végre lélegezhetünk. Csak az számít, hogy boldogok legyünk, hogy a szenvedést magunk mögött hagyjuk, és éljünk!"

 



 

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.03. 21:11

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.03. 21:10

Minden utazásnak van egy olyan titkos úti célja, aminek az utazó nincs tudatában. Erre később jön rá az ember. Hogy mi mire volt jó. Gyakran nem arra, amire gondoltunk. De nem baj! A zsákutca is jó volt valamire. A kanyar is. Az úttévesztés és az elveszés is. A „nem kellett volna” értelmetlen gondolat.
Valamiért mégis volt, és nem véletlenül volt.
Nem lehet az emlékeink között mazsolázni, mert a tévedéseink is mi voltunk! A hibázók is mi voltunk! Sok fölösleges kaland és kudarc kell ahhoz, hogy a szimatunk finomodjon, és az emberismeretünk gazdagodjon. Halkan mondom, hogy senki se hallja: a „bűnbeesés” is jó volt valamire. Ha Éva nem eszik az almából, nincsenek gyerekek, nincs emberiség, nincs történelem... őseink, ketten, halálra unták volna magukat a Paradicsomban.
Minden tévút jó valamire.
Minden botlás és tévedés gazdagít, ha jól élsz, és igazán. Próbálj akár csak egyetlen szálat kihúzni a múltad szövetéből – összeomlik az egész!

Müller Péter



 

Szólj hozzá!

AWOLNATION - Sail (Official)

s.c. 2016.09.03. 21:08

Szólj hozzá!

s.c. 2016.09.03. 21:06

Nézzétek meg,engem kiütött.Annyira vártam,hogy minden jóra fordul a végén,de nem,mert ez a kőkemény valóság.

                                                                   " Lehoz az életről."

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása