Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2018.01.15. 20:32

Hmm :) igen, valami ilyesmi :) vagy az hogy tetszene, hogy vársz az ingemben, egy tangában és combfixben, odalépek hozzád, megcsókollak miközben magamhoz húzlak, simogatom a feneked, majd kibujtatlak az ingből és végigsimítom azokat a gyönyörű nagy melleket.. Majd ledöntelek az ágyra, kérem h állj négykézláb és told ki nekem a puncid..mögéd hajolok, picit széthúzom a popsid, és belenyalok a pinádba.
Először végignyalom a csiklódtól a bejáratig, majd  belefúrom az arcom és úgy simogatom a nyelvemmel a csiklód.. És amikor már dobálod a csipőd és nyögsz és tocsog a puncid, akkor hanyatt löklek, melléd térdelek, és a szádba adom a farkam, hogy érezd hogy mennyire áll, hogy lüktet és mennyire kitölti a szádat ahogy óvatosan beljebb engedem.. Közben simogatnám a tocsogó puncidat, és amikor már olyan kemény a farkam h fáj, Neked meg csorog a puncid, bemászom a lábaid közé, végigcsókolgatom a combod belső felét, egyre feljebb, végignyalom megint a pinád a gátadtól a csiklódig, és megyek feljebb, húzom a nyelvem a hasadon, amíg el nem érek a melledig. Elkezdem csókolni, szívni, nyalni, közben érzed h az álló farkam néha megböki a puncid.. Akkor lenyúlsz és megfogod a farkam és húzol magadba, mert már nagyon hiányzik h bent is érezd, de csak lassan engedem magam, h érezd ahogy a makkom beilleszkedik a puncid bejáratába, kezdi kinyitni ahogy halad beljebb, és centinként feszíti szét a pinád.. És így lassan megy egyre beljebb, és beljebb és érzed h az ágyékom hozzáér a csiklódhoz, aztán ráfeszülök a puncidra és teljesen betölt az a kemény és lüktető fasz, amit az előbb a szádban éreztél.
Aztán ott tartom egy kicsit, aztán lassan de alaposan elkezdelek szétkefélni, hosszan mozgatva benned, mindig tövig betolva, h a csiklódon is érezd ahogy Neked ütődöm..

Nyögve és rázkódva élveznél el, az apró rángásoktól a puncidban én sem bírnám soká, ezért kivenném és a szádba adnám a puncidtól lucskos farkam h ott élvezhessek el, h érezd ahogy pumpálva lövellek..

 

Ezt a napokban kaptam,meglepett milyen jól ír .... Jólesett :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillka.blog.hu/api/trackback/id/tr5013578363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása