Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2010.01.31. 17:49

Köszönöm amerika24, hogy rám is gondoltál..:)

Kreatív blogger

Játékszabályok:

1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitõl kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem õket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

...azt hiszem sokkal lazábban fogom fel az életet,mint mások,és a sok idegeskedés helyett azon próbálok agyalni hogyan teremthetnék jobb helyzetet..

...ezzel együtt jár,hogy maximalista vagyok mindenben,viszont ha nem látom értelmét valaminek hamar feladom..

...mindig is kíváncsi típus voltam,szívesen eléldegélnék más országokban,ha ezáltal megismerhetem a kultúrájukat,itt félreértés ne essék,Magyarország mindig az elsõk között lesz nekem,csupán érdekel a világ és ami mögötte van..és nem a TV képernyõn keresztül..

...nem szeretem a csendet,állandóan zenét hallgatok,szerintem jó hatással van sok mindenre,a megfelelõ háttérzene mellett igazán kikapcsolódás a vásárlás,fõzés,vagy bármi más..

...ha valamibõl kevés van,akkor én azt is megosztom veled...

...nem tudok jól hazudni..sõt egyáltalán nem..ez nem mindig elõny..

...viszont annál jobban szeretek mosolyogni.. :)

Továbbadnám minden idelátogató bloglakónak :P ....

2 komment

s.c. 2010.01.31. 17:06

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.31. 16:15

Bár ne lettem volna szerelmes,talán nem fájna ennyire.De elvakított,és mostantól kizárom az életembõl,nem kell a rózsaszín köd.Csupán egy olyan ember társaságára vágyom aki önmagát adja,és számíthatok rá mindenben.Nem kell az álarc,a megjátszás,a hátam mögött beszélés,jobban szeretem az egyenes jellemeket.Túl nagy kérés?

A költözés rutinszerû lesz,persze maradok Szegeden,hiszen fõnökasszony vagyok :)



" Tudom, melyik utat kell követnem, és megteszek mindent, ami tõlem telik, hogy méltósággal végigmenjek rajta. Ha nagyon erõlködnék, talán egy napon sikerülne megértenem, hogy van az, hogy az ember mindig pontosan akkor érkezik a megfelelõ helyre, ahol és amikor várják."

Coelho...

11 komment

s.c. 2010.01.28. 23:14


" Nem is ismerlek. Nem tudok rólad semmit. Csak annyit, ami elég ahhoz, hogy szeresselek. Vagy gyûlöljelek. Hogy bízzak benned. Vagy féljek tõled. Néha ajándékokkal halmozol el. Máskor mindent, amim van, elveszel. Belém marsz, hogy aztán megsimogass. Úgy érzem, szeretsz. Máskor, hogy nem tudsz Te szeretni. Sötét vagy és világos. Mélybe viszel, és közben szárnyakat adsz.Terhet raksz rám, és könnyûvé teszel. Megfagyok, és elégek tõled. Naponta elveszítelek, és naponta rád találok. Olyan vagy nekem, mint a világ, ami nélkül nem lehet élni, és ami nélkül nem lehet meghalni. "

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.28. 23:10

Az ember élete egyszeri, ezért sohasem fogjuk tudni megállapítani, melyik döntésünk volt jó és melyik rossz. Az adott helyzetben csak egyszer dönthetünk, s nem adatott meg nekünk egy második, harmadik, negyedik élet, hogy különféle döntéseinket összehasonlíthassuk....

/ Milan Kundera /

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.28. 23:02

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.28. 22:59

Magány sosem szül szerelmet - csak szükséget. A szerelem pedig nem egy szükség. Akkor mi a szerelem? A szerelem luxus. Az egyedüllétbõl születik, amikor mérhetetlenül egyedül vagy és boldog vagy, és örülsz, és ünnepelsz, és hatalmas energia gyûlik össze benned. Senkire sincs szükséged. Abban a pillanatban az energia olyan sok benned, hogy meg kell osztanod. Akkor adsz... Adsz, mert neked olyan sok van, és anélkül adsz, hogy bármit is kérnél cserébe - ez a szerelem."

/ Osho /

Bezártam.A kulcs...

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.28. 22:53

Ha szeretünk valakit, elgyengülünk. Kiszolgáltatottak leszünk. Megalázhatóak. Gyakran vesztesek is. Egy szerelemben mindig az veszít többet, aki jobban szeret. A közönyös, akinek egy kapcsolat nem "vérre megy", erõsebbnek tûnik... Azért is félünk szeretni, mert odaadóvá válunk, kiszolgáltatottá. Mondjuk ki: gyengévé... És, mivel a szerelem ritkán izzik mindkettõnkben egyenlõ hõfokon, mindig annak a nehezebb, aki jobban szeret. Még akkor is, ha intenzívebb boldogságot él át, mint a másik. Mert utána õ lesz a boldogtalanabb.

/ Müller Péter /

Szólj hozzá!

s.c. 2010.01.28. 22:45

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem õ". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nõgyûlölõ. (...) Elõször is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de fõleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, fõleg, vissza kell nyerned az erõdet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzõn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

/ Müller Péter /

2 komment

s.c. 2010.01.28. 22:42

"Ha egy nap telefonál egy ismeretlen férfi, beszélget velünk egy picit, nem céloz semmire, nem mond semmi különöset, de megajándékoz minket a figyelmével, ami ritkán esik meg velünk, képesek vagyunk még aznap este ágyba bújni vele, viszonylag szerelmesen. Ilyenek vagyunk, és nincs ebben semmi rossz: a nõ természeténél fogva könnyedén kitárja magát a szeretetnek."

/ Paulo Coelho: A portobelloi boszorkány /

2 komment

süti beállítások módosítása