Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2009.12.19. 15:22

" Törött szárnnyal
jöttem e világra,
angyalt játszani
Neked.
Késõn vettem észre,
tudnék repülni is
Veled."

6 komment

s.c. 2009.12.19. 14:15

Teljesen mesés hangulatom van,miközben összepakoltam rátaláltam rég elveszettnek hitt dolgaimra,az elsõ rajzomra,ami nem csak egy irka-firka volt hanem egy kutya,a gyûjteményeimre,rengeteg emléket õriz a szekrény mélye.. :)

S mivel rendesen behavaztunk,és tavaly is hoztam egy mesét,idén nézzétek meg ezt itt: https://www.youtube.com/watch?v=SZ4x5DstxTM

Nagyon aranyos,a legjobban a kisvakond kacagása tetszik a legjobban..olyan mókás.. :D

Vagy ezt itt: https://www.youtube.com/watch?v=Qy6i01v28pc ..sosem fogom elfelejteni,annyira szerettem,már nagyon régen láttam..

Szólj hozzá!

s.c. 2009.12.19. 13:53

Éjjel havazásban

Neszez a hó, minden hallgat,
ez a kert ma a végtelen,
óvatosan, lassan ballag
a decemberi éj velem.
Minden messze, minden távol,
semmi nem látszik a tájból,
bokor és fa sokaságtól
miket a tél elvarázsol.
Gyerekkorok mese éje
támad újra ma estére.
Boldog nyugalmat idézve
mi nincs már csak emlékébe.
Hó rakta varázspalástban
Minden alszik, minden hallgat
Áll a kert a havazásban,
hó neszeget, hó takargat.

/ Fetykó Judit /

Szólj hozzá!

s.c. 2009.12.16. 20:54

" Néha rájövünk valamire, olykor vannak dolgok, amelyeket elismerünk;

sokszor szeretnénk valamit, és néha teszünk is érte, de csak a mély belsõ mozgás, csak a szív leírhatatlan meghatottsága, csak ez gyõz meg arról, hogy amit felismertél:az a tiéd, és semmiféle idegen hatalom nem ragadhatja el tõled - mert õ a te utad, a te igazságod. "

/ Tatiosz : Út és ösvény /

Szólj hozzá!

s.c. 2009.12.16. 20:26

" Voltál már úgy, hogy azt akartad mondani, hogy persze, hogy veled tartok, ha mész, és mégis csak egy grimasz meg egy makacs "mégsem megyek" lett belõle? Hogy némán ültél, mikor nyelved hegyén izzott a szó: "Szeretlek". Hogy a meleg ölelés helyett ijedt távolságtartásba burkolóztál? Hogy valakinek azt mondtad nélküled is boldog leszek, menj csak, hátra ne nézz, és a kemény szikla porrá hullt, mikor Õ elhagyott. És csacsogtál már legjobb barátodnak máshoz fûzõ szerelmedrõl, lelked mélyén vágyva, hogy csókjával tapassza be a szád? És kezdtél már úgy mondatot, hogy most elmondom az igazságot neked, s a szerelem színeit lecsupaszítva, csak valami halovány képet festettél érzéseidrõl, nehogy nevetségessé válj? Mondta már a belsõ hangod, hogy nem jött még el az ideje, és késõbb azt, hogy elmúlt? Nevettek-e már ki azért, mert szerelmet vallottál? Rád kiáltott-e már etikai értékrended, ne tovább, nem szabad így szeretni, és féltetted-e már szerelmed attól, hogy életed túl bonyolult? Ébredtél-e már arra, hogy szíved igazgyöngyeit olyannal osztottad meg, aki nem bírt rá vigyázni. És volt-e bûntudatod, amikor a másik, kit megszerettél, neki már csak szûkmarokkal mért üveggyöngy jutott? És képedtél-e már el azon, hogy nem csak egy szerelem van a szívedben? "

Szólj hozzá!

s.c. 2009.12.16. 20:01

Just be Good to me - vagyis legyél Jó nekem,a mostani helyzetemben ezt inkább úgy fordítanám,hogy pont jó vagy hozzám,szóval összeillünk.Igen,igen..olyannyira,hogy költözök.SZEGEDRE.Ez a végsõ döntésem.Azért sikerült minden ismerõsömet jól meglepnem,de mindig is ilyen voltam,ilyen õrült és vagány,hogy ilyen lépést megtegyek rövid idõ alatt.De azt hiszem mérlegeltem mindent,igaz itt fel kell adnom az eddigi jól megszokott dolgaim,de mindig is képes voltam a változtatásra bármilyen téren,és ennyi kell is.Azért még mindig vannak olyan emberek akik jobban tudják,hogy mi az ami jó lenne nekem,nem veszem sértésnek,inkább úgy fogom fel, hogy féltenek.Viszont a jóbarátok nagyon fognak hiányozni,de az élet megy tovább..

...és ha Vele lehetek egy cseppet sem bánom...

Úgyhogy a következõ pár nap pakolászással fog telni,illetve megpróbálok mindenkitõl elbúcsúzni..még a Honfoglalás elõtt.. :D



" Love is a game of chances,
So I'll take my chance with you.. "


 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása