Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2009.09.17. 19:48

Holnemvolt


Mások élete, idegen, láthatatlan sorsok eszedbe szoktak jutni? Eljátszol néha a gondolattal, hogy valaki talán épp most születik meg, máshol egy család széthullik? Valakit most ítélnek halálra - talán ártatlanul, egy másik most lesz elõször szerelmes, egy lány most készül öngyilkosságra, vagy most éli élete elsõ szexuális élményét. Most bukik le egy bolti tolvaj, egy orvos elveszít egy haldoklót, egy férfi megkapja az állást, amire régóta vágyott. Egy nõ talán azon aggódik, hogy nem jó anya. Valaki elhatározza, hogy leszokik, valaki elõször részeg. Valaki sírva rohan az utcán, egy srác rádöbben, hogy homoszexuális. Egy friss házasnál halálos betegséget diagnosztizálnak, valaki épp most gyógyul ki belõle. Egy kisiskolás most próbál beilleszkedni az új környezetébe. Valaki háborúban harcol, valaki már leszakadt végtagokkal fekszik a csatatéren. Valaki székrekedéssel harcol a vécében. Valaki világbajnoki címet nyer, egy tudós feltalál valamit. Egy turista kétségbeesetten próbálja megtalálni a helyes utat eltévedt utcák között.

És nem tudhatod, talán pont hozzád fog odalépni, és megkérdezi, hogy merre találja a vasútállomást. Az orvos talán egyszer a te orvosod lesz. Talán találkozol a világbajnokkal. A nõ talán holnap a szomszédodba költözik. Talán a bolti tolvaj a tanárod vagy diákod lesz. Talán egyszer beleszeretsz a szerelmesbe. És lehet, hogy még az újszülöttet is ismerni fogod. Fura. És kiszámíthatatlan. Nem tudhatod, mikor jön egy óriási fordulat az életedben.


/ D.D. /

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillka.blog.hu/api/trackback/id/tr345908325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása