Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2010.01.12. 18:42

Nekem térkép e táj..

Nem hittem volna, hogy térképpel a kezemben fogok még itt rohangálni,de egy idegen városban azért elkél,és ugye azért jóval nagyobb is mint Óvár.Sõt most már azt is tudom miért nem költöznék szívesen Pestre,mert autóval közlekedni nem a legjobb,most már átérzem a tömegközlekedésben résztvevõk problémáját is.Nem telik el úgy nap hogy ne futnék bele valamelyik körúton egy balesetbe,és a parkolási lehetõségekrõl nem is szólva,okosan ki van ez találva,hogy többnyire fel van osztva zónákra a fél város,a kedves autótulajdonos meg csak fizessen,így inkább választottam a gyalogos vagy bringás közlekedést.Meg aztán amúgy is el vagyok kényelmesedve,rámfér egy kis mozgás.. :)
Ettõl függetlenül szeretek itt élni,nem sok embert ismerek még,de ennek megvan az elõnye és a hátránya is.A napi szinten lévõ állásinterjúk okoznak még némi gyomorgörcsöt,de azért olyan könnyen nem adom fel,nem is inkább azzal van a gond,hogy Nyugaton több az álláslehetõség,szerintem az arányok hasonlóak itt is,viszont egy állásra több jelentkezõ jut,mivel itt többen laknak,tehát kevesebb eséllyel indul az ember.Furcsa is megszokni ezt a nyüzsit mindenhol,de az eddigi tapasztalataim pozitívak voltak,a szögödies beszéd pedig igenis jelen van,sok helyen hallom,viszont sokkal közvetlenebbek az emberek,ha valaki igazán jó barátjának tart valakit,akkor hozzáteszi a "barátom" szót is,pl. "Peti barátom" így emlegeti,vagy búcsúzáskor nem csak annyit mondanak hogy "Szia" hanem hozzáteszik azt is,hogy "Majd még beszélünk",tudatosítva,hogy tartják a kapcsolatot.A kezdetleges pánikot pedig túléltem,igen sok minden hiányzik,a barátaim,az ismerõseim,még az elõzõ munkahelyem is,de ez természetes,és ezt át kell vészelnem,hogy fogékony legyek minden újra ami itt körülvesz.

Ja igen..és,hogy mit hallgatok..hát Rádió Pluszt ++++ mert érdemes... :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillka.blog.hu/api/trackback/id/tr345907804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása