Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

s.c. 2009.01.18. 21:37

Szólj hozzá!

s.c. 2009.01.18. 21:05

Ahama fordításában az " ölelésről": Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.

Lényege, hevenyészett fordításban : "Ha blogolsz, ha hiszel a "proximitásban", a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket."

Köszönöm a jelölést About a girl-nek,egy kicsit elgondolkodtatott,hogy számomra mit is jelent megölelni valakit,mert az ilyesfajta érintéseket nem szokták osztogatni,sokszor vagyok úgy,hogy olyan közel kerülök valakihez,hogy szívesen megérinteném,de olyan is előfordul,hogy mégcsak el sem tudnám képzelni,állítólag,ha meg tudsz érinteni valakit az jelent valamit,nem közömbös,vagy egyszerűen jóbarátodnak tekinted.Sokan vagytok akiket olvasok itt és hazudnék ha mindenkit meg tudnék ölelni,de talán egy kicsit mindenkit másképp,szeretetből,játékosan,izgatóan,vagy mert már nagyon hiányzik...így hát nem is szeretnék neveket sorolni,igazi akkor lenne ha szemben állnánk egymással,vajon melyikünk tenné meg az első lépést? Könnyen menne,vagy tétován? Örömtelien vagy felszabadítóan?

" Remember, alone we can make a difference - together, we can change the world. Ne feledd, egyedül elérhetünk valamit, együtt pedig az egész világot meg tudjuk váltani."

Szólj hozzá!

s.c. 2009.01.16. 18:55

Az est hátralevő részére pedig mindenkinek ajánlom a habos-krémes tortát... :)

Elő a fakanállal!

Szólj hozzá!

s.c. 2009.01.14. 11:41

 

Mert a világ a tiéd...


A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert, amikor bennünket elküldtek, az útra bocsátó Hatalom így szólt: Rád bízok minden embert külön, kivétel nélkül mindenkit. Segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy, mint magadra és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz oszd meg. Az egész világ a tiéd. Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senki nem tiltja, de jaj Neked, ha magadnak tartod. Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik, legyen szent fény, átokká válik, legyen gyönyör, halállá válik. Elbocsátunk Téged is, mint mindenkit: Felelős vagy minden emberért, aki veled él és el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel, amit magadba zártál és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tiéd."

 

/ Hamvas Béla /

Szólj hozzá!

s.c. 2009.01.13. 22:58

Szólj hozzá!

s.c. 2009.01.12. 18:37

The service is not available. Please try again later.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása