Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

s.c.

Friss topikok

  • s.c.: Talán a betűk... talán a kezed... talán meg is teszed... :) (2019.01.25. 19:30)
  • s.c.: Ezzel nem vagy egyedül. (2017.01.07. 12:18)
  • s.c.: Köszi :) meg a blog is :) Örülök,ha így érzel :) (2016.06.30. 20:08)
  • s.c.: Igen,sajnos egyre gyakrabban tapasztalom én is.... Üdv Amerika24,de rég jártál nálam,a régi blog... (2016.05.07. 12:01)
  • s.c.: :P :D (2015.01.15. 19:23)

Címkék

Serendipity

s.c. 2009.07.07. 08:44

naívan vártam valamit az éjjel,véletlenül vagy pusztán megszokásból,talán minden egyszerûbb lenne,ha a bal oldali átmenne jobba,vagy talán ha nem ugyanazon a helyen parkolnék nap mint nap,és amikor elindulok dolgozni nem kellene két méteres sárban úsznom egy betontenger közepén,aztán ha nem ugyanazokkal az ismerõs arcokkal találkoznék,ha nem 3 példányt nyomtatnék a szállítólevélbõl hanem csak kettõt,ha nem venném fel a telefont csak az ötödik csörgésre,ha megkérdeznénk egymástól,hogy "hogy vagy ?",és nem csak kérdeznénk,meg,hogy milyen az idõ,amikor úgyis tudjuk,ha szánnánk a másikra legalább egy fél órát...

...talán ha mindenkinek az arcába mondanám az igazságot,a szavakat arra használnám amire valók,és az érzéseket rejteném el egy papírlapra, hogy ne értse senki,ha csúnyán írnék,és nem kérnék mindenkitõl aláírást,és nem adnék cserébe egy mosolyt..
...talán ha lenne órám,nem éjfélkor nyitnék,hanem amikor bejön az elsõ vevõ,és a pénzt is összevissza raknám,és ha véletlenül ráírnám az egyik ezresre a telefonszámomat,vajon hányan csörögnének? nem sokan,de mi lenne ha egy húszezresre írnám rá csak úgy próbaképpen,akkor többen?..és vajon mikor jutna hozzám vissza az az ezres vagy húszezres?
..talán ha egy könyvbe írnám bele,kinek a birtokában lenne,és mit kezdne egy telefonszámmal?

...talán ha nem akarnám ennyire,bekövetkezne amit szeretnék? ...talán ha azt gondolnám látni szeretnélek,akkor eljönnél? ha nem gondoltam volna,hogy itt leszel akkor most itt lennél?




...talán...

...minden..

..összefüggésben van...

...erre mondják..

..a Végzet...



Serendipity = képesség értékes dolgok találására (ott, ahol kevéssé valószínû)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillka.blog.hu/api/trackback/id/tr185908740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása